Streamcode-annons

Varför annonsera hos oss?

Det är viktigt att synas. På Turistkanalen sticker du ut ur bruset. Vi ger dig en fantastisk möjlighet att exponera ditt turistföretag eller besöksmål. Du sköter din presentation via en kontrollpanel som är mycket enkel att hantera.

JA Turistkanalen innehåller fler än 17.000 sökbara besöksmål. Dagligen utförs 1000-tals sökningar och våra annonsörer görs synliga först och överst i de resultat som presenteras för besökaren.

JA Våra sidor fungerar på alla surfprylar - smartphone, surfplatta eller dator! Sidorna känner av vilken enhet som ansluter och presenterar informationen på bästa sätt för just den skärmstorleken. Det kallas responsiv design.

Facebook

Vi är aktiva på Facebook och försöker gynna våra kunder genom att publicera länkar eller nyheter till alla "Gillare". Gå gärna in och "Gilla" oss du också. På så sätt får du en bra uppfattning om våra aktiviteter.


Twitter

Även här är vi aktiva genom att twittra om nyheter och andra intressanta händelser inom svensk turism. Vi brukar regelbundet twittra när vi publicerar nya filmer eller blogginlägg. Följ oss på Twitter!