Streamcode-annons

Varför ha ett konto eller annonsera hos oss

Det är viktigt att synas

Vi är rikstäckande

Vår prisbild gynnar de mindre företagen

Statistik visar att av alla de som söker på kanalen, så klickar närmare hälften på hemsideadressen för sökt besöksmål.

Vi ger dig en fantastisk möjlighet att exponera ditt företag eller besöksmål.

Du sköter din presentation via en enkel kontrollpanel, som är mycket enkel att hantera.


JA Turistkanalen innehåller fler än 20.000 sökbara besöksmål. Dagligen utförs 1000-tals sökningar och våra annonsörer görs synliga först och överst i de resultat som presenteras för besökaren.

JA Våra sidor fungerar på alla surfprylar - smartphone, surfplatta eller dator! Sidorna känner av vilken enhet som ansluter och presenterar informationen på bästa sätt för just den skärmstorleken. Det kallas responsiv design.

Synas utan kostnad?För ett Baskonto önskar vi att du lägger upp denna länk, https://turistkanalen.se, på väl synlig plats på din hemsida, gärna med lite text.

Maila oss en länk till den sidan, så aktiverar vi ett baskonto och skickar inloggningsuppgifter. Vi kan också hjälpa dig med material från din webbplats om du så önskar.

För ett Presentationskonto önskar vi att du lägger upp en av bilderna här nedan på väl synlig plats på din webbplats. Klick på bild ska gå till Mobilkartan https://turistkanalen.se/i-narheten

Se exempel på https://grillplatser.se

Maila oss en länk till den sidan, så aktiverar vi ett presentationskonto och skickar inloggningsuppgifter. Vi kan också hjälpa dig med material från din webbplats om du så önskar.

Mail-adressen är info@turistkanalen.com där frågor på ovanstående också kan ställas.

Facebook

Vi är aktiva på Facebook och försöker gynna våra kunder genom att publicera länkar eller nyheter till alla "Gillare". Gå gärna in och "Gilla" oss du också. På så sätt får du en bra uppfattning om våra aktiviteter.


Twitter

Även här är vi aktiva genom att twittra om nyheter och andra intressanta händelser inom svensk turism. Vi brukar regelbundet twittra när vi publicerar nya filmer eller blogginlägg. Följ oss på Twitter!