Streamcode-annons

Så här funkar det...

I grunden kan man använda Turistkanalen.se på samma sätt som Google, men utbudet består enbart av drygt 20.000 svenska besöksmåls hemsidor. Om man utgår från det, så förstår man hur viktigt det är att skriva relevanta taggar på kontot.

Besökarna kan också välja ”kombination av område/kommun och kategori” och då väljer man den kategori som bäst matchar det man söker efter - tillsammans med ett geografiskt område. På Turistkanalen använder vi oss av landskap och kommuner. Om du som kontoinnehavare inte hittar ”rätt” kategori för din verksamhet så väljer du den näst bästa kategorin och styr sedan upp med taggar.

Sökresultaten på kanalen prioriteras/visas enligt följande:

1. Betalda Presentationer som innehåller film.
2. Betalda Presentationer utan film
3. Övriga konton som innehåller film
4. Baskonton
5. Övriga länkar

På startsidan visas de filmer som finns i punkt 1. och de slumpas fram kontinuerligt. Längre ned på startsidan finns ett antal ”mini-annonser”, som också slumpas fram från både punkt 1 och 2.

Så det är inte fel att logga in och jobba med de möjligheter som finns för att synas bättre. Bäst resultat når man med film i sin presentation (bortsett från annonsering) och det behöver inte alltid vara så märkvärdigt. Titta gärna på den här länken: https://moderskeppet.se/kurser/kurs/filma-med-mobilen/
(Obs. Turistkanalen har ingen koppling till Moderskeppet)

Logga in/Skapa konto för att administrera ditt företag på Turistkanalen